Un tânăr din Vinga și-a însușit banii pe care un bărbat i-a scăpat din buzunar într-un magazin din Arad. Tânărul are acum dosar penal pentru furt

Sursă imagine: Arhivă (Imagine cu scop ilustrativ)

Știri Arad

Scris de Arad Obiectiv

Dacă găsești niște bani pe jos, nu înseamnă neapărat că ai avut noroc. Este și cazul unui tânăr din Vinga, care la mijlocul lunii ianuarie, aflându-se într-un hipermarket din cartierul arădean Micălaca, a găsit pe jos niște bani pe care un alt bărbat îi scăpase din buzunar. Numai că, tânărul, în loc să anunțe că a găsit banii, o sumă nu tocmai mică, i-a băgat în buzunar.

Între timp, polițiștii au investigat și au dat de urma lui, reușind inclusiv să recupereze banii și să-i înapoieze victimei.

Astfel, la data de 22 ianuarie, în urma investigațiilor efectuate, polițiștii Secției 2 de Poliție Urbană Micălaca au identificat un bărbat de 22 de ani, din Vinga, care la data de 16 ianuarie, a sutras 150 de euro dintr-un hipermarket de pe Calea Radnei, bani căzuți din buzunarul gecii unui client.

Prejudiciul a fost recuperat în totalitate și restituit persoanei vătămate, pe numele celui în cauză fiind întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.