Un tânăr din Șiria și-a făcut un obicei din a încălca legislația rutieră

Sursă imagine: Arhivă (Imagine cu scop ilustrativ)

Știri Arad

Scris de Arad Obiectiv

Polițiștii Secției 2 Micălaca au depistat în trafic, în după-amiaza zilei de 16 noiembrie, un tânăr de 24 de ani, din Șiria, în timp ce conducea un autoturism pe D.J. 709, spre Horia.

În urma verificărilor s-a stabilit că tânărul are dreptul de a conduce suspendat, iar numerele de înmatriculare ale autoturismului condus fuseseră atribuite unui alt autoturism.

Întrucât tânărul este cercetat pentru alte infracțiuni la regimul circulației, a fost reținut pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat magistraților Judecătoriei Arad în vederea luării unei măsuri preventive.

Pe strada Mușețel, din municipiu, polițiștii Secției 1 Vlaicu au depistat un tânăr de 20 de ani, în timp ce conducea un autoturism fără a deține permis de conducere.

Cei doi sunt cercetați pentru săvârșirea de infracțiuni la regimul circulației rutiere pe drumurile publice.

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.