Un tânăr din Seleuș a făcut concurs de infracțiuni în Arad: beat, fără permis și cu numerele mașinii expirate

Sursă imagine: Arhivă (Imagine cu scop ilustrativ)

Știri Arad

Scris de Arad Obiectiv

În seara zilei de 14 noiembrie, o patrulă formată din polițiști și jandarmi au depistat, pe strasa Pășunii, un bărbat de 33 de ani, din Seleuș, în timp ce conducea un autoturism având expirată valabilitatea numerelor de înmatriculare provizorii din 20 octombrie.

De asemenea, s-a constatat că bărbatul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, iar testarea cu aparatul alcooltest a indicat o îmbibație alcoolică de 0,99 mg./l. alcool pur în aerul expirat.

Conform procedurii, au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei, pe numele bărbatului fiind întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de conducere a unui autoturism neînmatriculat, fără permis și sub influența alcoolului.

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.