Un tânăr din Căpruța a crezut că numerele roșii sunt ca roșiile din supermarket și că nu mai expiră, dar i-au dat polițiștii cu dosarul penal „în cap”

Știri Arad

Scris de Andrei Fuliaș

Un tânăr din localitatea arădeană Căpruța, comuna Bârzava, s-a plimbat nestingherit pe Drumul Național 7 (DN 7), care mai e și drum european, cu o mașină ale cărei numere roșii nu mai erau valabile. Mai în glumă, mai în serios, poate că tânărul s-a gândit că numerele roșii țin la fel de mult ca roșiile pe care le cumperi dintr-un supermarket și le ții cu lunile în frigider, fără să se strice.

Totuși, polițiștii l-au depistat și ne-au transmis și nouă ce s-a întâmplat:

„În seara zilei de 20 august a.c., un tânăr de 25 de ani, din Căpruța, a fost depistat pe D.N. 7, pe raza localității Conop, în timp ce conducea un autoturism având expirată valabilitatea numerelor de înmatriculare provizorii.

În cauză a fost întocmit dosar penal”.

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.