Un tânăr din Arad a spart geamul unui bar din municipiu. O fi fost prea caldă berea…

Sursă imagine: Arhivă (Imagine cu scop ilustrativ)

Știri Arad

Scris de Arad Obiectiv

Un tânăr din Arad s-a dus luni seara la un bar, cel mai probabil pentru a-și reveni după sărbători… știți voi… „cui pe cui se scoate”.

Și, nu știm exact din ce cauze, dar putem specula că nu i-o fi plăcut băutura servită, sau că o fi fost prea caldă berea, dar „distracția” s-a închieat după ce omul nostru s-a gândit să spargă geamul localului.

Astfel, aflăm că polițiștii Biroului de Investigații Criminale cercetează un bărbat de 36 de ani din Arad, care în seara de 4 ianuarie 2021, ar fi distrus geamul unui bar de pe raza municipiului, cauzând un prejudiciu de aproximativ 2.000 de lei.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală.

În final, fără să vrem a încuraja consumul de alcool, ne întrebăm cât ar fi putut bea tânărul în cauză de cei 2.000 de lei, în loc să-i dea pe geamul spart?

 

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.