Un tânăr de 20 de ani și un copil au fost prinși la furat. Unul a „pus mâna” pe niște scule, altul un ghiozdan cu laptop, telefon și alte obiecte

Sursă imagine: Arhivă (Imagine cu scop ilustrativ)

Știri Arad

Scris de Arad Obiectiv

Polițiștii Secției 1 Vlaicu au identificat două persoane, bănuite de furturi din municipiu.

Astfel, în ziua de 4 ianuarie, a fost identificat un minor, care, în noaptea de 31 decembrie 2021/1 ianuarie 2022, ar fi sustras o trusă de unelte, dintr-un autoturism neasigurat, parcat pe Aleea Amara, din municipiu. Bănuitul ar fi comercializat ulterior bunul sustras, în valoare de aproximativ 200 de lei, acesta fiind recuperat de polițiști și predat proprietarului.

În după-amiaza aceleiași zile, polițiștii au fost sesizați despre furtul unui ghiozdan lăsat nesupravegheat într-un supermarket de pe strada Poetului. La scurt timp, pe strada Foișor, din municipiu, a fost depistat un arădean de 20 de ani, care avea asupra sa ghiozdanul ce conținea un laptop, un mouse, un telefon mobil, precum și articole de îmbracăminte și igienă personală. Prejudiciul, în valoare totală de aproximativ 2.500 de lei, a  fost returnat proprietarului.

În ambele cauze au fost întocmite dosare penale și se contiuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.