Un tânăr care a distrus florile de pe pasarela ce duce către Ștrand a fost amendat cu 2.000 de lei, după ce a fost surprins de camerele de supraveghere

Știri Arad

Scris de Arad Obiectiv

(COMUNICAT DE PRESĂ)

Unii dintre concetățenii noștri au scăpat frâiele distracției cu ocazia Zilelor Aradului, motiv pentru care, Primăria Arad prin intermediul Direcției Generale Poliția Locală a luat măsuri de sancționare și descurajare a manifestărilor antisociale care au condus la deteriorarea mobilierului urban și a amenajărilor peisagistice. Una dintre zonele cele mai vizate de exuberanța bahică a fost puntea pietonală peste Mureș, respectiv florile și jardinierele de pe marginile acesteia.

Prin urmare, oamenii legii au acordat o atenție specială actelor antisociale din zona respectivă și până în acest moment, a fost identificat unul dintre autorii distrugerilor. Este vorba despre numitul B.A., care a ”rărit” florile de pe pasarela peste râul Mureș duminică, la 04:30 a.m.. El a fost surprins de camerele video și ulterior, a fost identificat. Cel în cauză a fost sancționat cu amendă de 2000 de lei, conform art. 7, pct. 4, lit.c  din HCLM 162/2006 și va acoperi costurile refacerii conținutului jardinierelor.

Camerele de supraveghere își fac datoria! Bătaia de joc costă! Avertisment clar împotriva celor care nu înțeleg că trebuie să avem cu toții respect #pentruARAD.”, a fost mesajul postat de primarul Călin Bibarț pe pagina sa de Facebook.

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.