Un tânăr, beat și fără permis, a intrat cu mașina într-o conductă, pe Cocorilor. Altul, chiar mai beat, a fost prins la volan, la Chișlaca, iar doi fără permise la Rădești și Bata

Știri Arad

Scris de Arad Obiectiv

În noaptea de 3/4 august, polițiștii Biroului Rutier au fost sesizați despre producerea unui eveniment rutier, pe strada Cocorilor, din Arad. La fața locului, a fost găsit un bărbat de 30 de ani, din Păuliș, care a intrat în coliziune cu o conductă de apă caldă, după ce ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare a autoturismului.

Bărbatul nu a fost rănit, la controlul documentelor stabilindu-se că acesta nu deține permis de conducere. Testarea cu aparatul alcooltest a indicat o valoare de 0,79 mg./l. alcool pur în aerul expirat.

Un bărbat de 38 de ani, din Craiva, a fost depistat de polițiștii din Ineu în timp ce conducea un autoturism în localitatea Chișlaca, testarea cu aparatul alcooltest a acestuia indicând o valoare de 1,15 mg./l. alcool pur în aerul expirat.

Fără permis de conducere, au fost depistați: în localitatea Rădești, un bărbat de 37 de ani, din Almaș, și pe D.J. 692, în localitatea Bata, un tânăr de 20 de ani, din Țela.

În cazurile celor depistați în timp ce conduceau sub influența alcoolului s-a dispus recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Pe numele tututor conducătorilor auto au fost întocmite dosare penale pentru săvârșirea de infracțiuni rutiere.

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.