Un tânăr a fost arestat pentru 11 infracțiuni de furt calificat

Știri Arad

Scris de Arad Obiectiv

În noaptea de duminică spre luni, în jurul orei 01.00, polițiștii Secției 8 Rurală Săvârșin au fost sesizați despre o persoană cu un bagaj voluminos, bănuit de furt, pe o stradă din Ilteu.

În urma deplasării la fața locului, a fost depistat un bărbat, de 31 de ani, din județul Maramureș, care, în urma controlului bagajelor, avea asupra sa 5 cabluri electrice, cu inserție de cupru.

Din cercetările efectuate de polițiștii Secției 8 Rurală Săvârșin, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe Lângă Judecătoria Lipova, a reieșit că, în perioada 22 iunie – 31 iulie, bănuitul ar fi sustras de la diferite imobile, din județ, cabluri cu inserție de cupru, cauzând un prejudiciu de aproximativ 6.000 de lei.

În baza probatoriului administrat, cel în cauză a fost reținut, pentru 24 de ore, pe numele acestuia fiind emis de magistrații Judecătoriei Lipova un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Facem precizarea că, pe întreg parcursul procesului penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.