Un tânăr a făcut ravagii la Spitalul Județean. Bărbatul s-a aruncat pe geam, a fugit din spital, a străbătut două străzi, apoi s-a urcat într-un copac, cu intenția de a se arunca

Știri Arad

Scris de Arad Obiectiv

Scene desprinse din fimele de acțiune au avut loc în urmă cu foarte puțin timp, la Spitalul Clinic Județean de Urgență Arad, unde un tânăr din Arad a făcut ravagii.

Din informațiile noastre, acesta ar fi ajuns la spital cu mai multe plăgi rezultate prin înjunghiere (sursele noastre susțin că s-ar fi înjunghiat singur). Apoi, cunoscut fiind cu probleme de natură psihică, dar și consumator de diferite substanțe – potrivit unor surse, tânărul de 22 de ani a fost transferat la secția de psihiatrie, pentru un consult.

Ulterior, bărbatul a fost transferat la Spitalul Județean, pentru a-i fi tratate plăgile rezultate prin înjunghiere. Acolo, la spital, a fost transferat pe secția de Chirurgie, situată la etajul 2 al clădirii. Într-un moment de … – nici nu știm cum să-i spunem, aflat pe holul secției, tânărul a luat-o la goană și a sărit pur și simplu printr-un geam, aterizând – spre norocul lui – direct pe acoperișul secției de stomatologie.

De acolo, bărbatul a sărit pe trotuar și a luat-o din nou la fugă, inițial pe strada Andrenyi Karoly, apoi pe strada Gheorghe Doja, după care a luat-o pe lângă cofetăria Crișan, ajungând în zona garajelor situate în spatele Serviciului de Ambulanță Județean Arad, unde s-a cățărat pe acele garaje, apoi într-un copac. Ei bine, de acolo, din copac, tânărul a început să urle, amenințând că se va arunca în gol.

În cele din urmă, bărbatul de 22 de ani a fost coborât din copac, cu ajutorul unui agent de pază, fiind dus înapoi pe secția de Chirurgie, unde urmează să îi fie tratate plăgile înjunghiate, iar ulterior cel mai probabil va ajunge din nou la Psihiatrie.

UPDATE

„Un tânăr de 20 de ani a ajuns astăzi la Unitatea Primire Urgențe Arad, în stare de agitație, cu plăgi tăiate autoprovocate. În urma consulturilor de specialitate, inclusiv psihiatrice, întrucât existau suspiciuni care motivau acest consult, tânărul a fost transferat în Secția de Chirurgie pentru tratarea plăgilor. Ajuns la etajul II, într-un acces de agitație imprevizibil, a sărit pe fereastra din holul secției, a coborât pe acoperișul de la etajul I apoi a ieșit în stradă. În urma incidentului bărbatul nu a suferit leziuni, iar in prezent se află internat în spital pentru a primi îngrijirile medicale specifice”, a explicat dr. Lenuța Timiș, director medical SCJU Arad

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.