Un sătmărean, care figura în carantină la domiciliu, a fost depistat de către jandarmi pe o stradă din municipiul Arad, beat | VIDEO

Știri Arad

Scris de Arad Obiectiv

Luni, 14 decembrie 2020 în jurul orei 17.00, un echipaj de Jandarmerie care desfășura o acțiune de verificare a respectării măsurilor impuse în contextul stării de alertă, a depistat un bărbat de 33 ani din Satu Mare, care nu a respectat măsura carantinării la domiciliu.

Bărbatul se afla în fața unei societăți comerciale din Piața Gării și consuma băuturi alcoolice. În urma verificărilor efectuate și stabilirii identității acestuia, s-a constatat faptul că, în urmă cu câteva zile bărbatul s-a întors dintr-o țară cu risc epidemiologic ridicat și conform prevederilor legale trebuia să stea în carantină la domiciliul declarat, până în data de 22 decembrie inclusiv.

Întrebat de ce nu a respectat măsura crantinării la domiciliu, pentru a preveni răspândirea virusului SARS Cov-2, bărbatul le-a spus jandarmilor că el nu crede în existența acestui virus.

Având în vedere cele constatate, jandarmii l-au sancționat contravențional cu amendă în valoare totală de 1200 lei, atât pentru nerespectarea perioadei de carantinare precum și pentru consum de alcool în locurile publice.

De asemenea bărbatul a fost introdus în carantină instituționalizată pentru o perioadă de 14 zile, cu suportarea integrală a cheltuielilor.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.