joi, 30 mai, 2024

Un sătmărean, care figura în carantină la domiciliu, a fost depistat de către jandarmi pe o stradă din municipiul Arad, beat | VIDEO

Share

Luni, 14 decembrie 2020 în jurul orei 17.00, un echipaj de Jandarmerie care desfășura o acțiune de verificare a respectării măsurilor impuse în contextul stării de alertă, a depistat un bărbat de 33 ani din Satu Mare, care nu a respectat măsura carantinării la domiciliu.

Bărbatul se afla în fața unei societăți comerciale din Piața Gării și consuma băuturi alcoolice. În urma verificărilor efectuate și stabilirii identității acestuia, s-a constatat faptul că, în urmă cu câteva zile bărbatul s-a întors dintr-o țară cu risc epidemiologic ridicat și conform prevederilor legale trebuia să stea în carantină la domiciliul declarat, până în data de 22 decembrie inclusiv.

Întrebat de ce nu a respectat măsura crantinării la domiciliu, pentru a preveni răspândirea virusului SARS Cov-2, bărbatul le-a spus jandarmilor că el nu crede în existența acestui virus.

Având în vedere cele constatate, jandarmii l-au sancționat contravențional cu amendă în valoare totală de 1200 lei, atât pentru nerespectarea perioadei de carantinare precum și pentru consum de alcool în locurile publice.

De asemenea bărbatul a fost introdus în carantină instituționalizată pentru o perioadă de 14 zile, cu suportarea integrală a cheltuielilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Din aceeași categorie

Noutăți