Un puști de 18 ani din Șagu a vrut să vadă care-i mai tare, mașinuța lui, sau tramvaiul. Apoi a fost nevoie ca un echipaj de descarcerare să-l scoată din mașină | FOTO

Știri Arad

Scris de Arad Obiectiv

Nu știm ce a fost în mintea unui tânăr de 18 ani, din localitatea arădeană Șagu, care a decis să nu acorde prioritate unui tramvai pe strada Tribunul Dobra, din municipiul Arad.

Tânărul, aflat la volanul unui autoturism marca Fiat, fie a vrut să taie calea tramvaiului, fie s-a gândit că mașina lui încape între tramvai și acostament, însă s-a trezit izbit violent de mijlocul de transport în comun. În urma impactului, autoturismul a rămas prins între tramvai și stâlpii de metal de pe marginea drumului.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Arad, maiorul George Pleșca, fost nevoie de intervenția unui echipaj de descarcerare pentru a-l scoate pe tânărul șofer și pe încă o persoană, pasager, din autoturism.

La fața locului, pe lângă pompierii de pe echipajul de descarcerare, și-au făcut apariția și Poliția, Jandarmeria și medicii de la Serviciul de Ambulanță Județean Arad.

Din fericire, nimeni nu a fost rănit grav în urma acestui accident, însă tânărul cu permis de conducere obținut în urmă cu doar câteva luni, va fi sancționat fiindcă nu a acordat prioritate tramvaiului și va rămâne pieton pentru o perioadă.

„Conducătorul auto va fi sancționat contravențional cu amendă în valoare de 870 de lei și îi va fi reținut permisul de conducere pentru 60 de zile, pentru neacordare de prioritate”, transmite agentul șef Claudia Iuga, purtător de cuvânt al IPJ Arad.

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.