Un puștan din Zăbrani a furat o mașină, neavând permis, după care a lovit alte trei mașini parcate și a fugit. Pe lângă toate astea, era și beat

Sursă imagine: Arhivă (Imagine cu scop ilustrativ)

Știri Arad

Scris de Arad Obiectiv

Un tânăr de 19 ani, din Zăbrani, este cercetat de polițiștii Secției 7 Rurală Lipova, pentru săvârșirea de infracțiuni la regimul circulației rutiere și furt.

Acesta, în ziua de 7 martie, ar fi sustras un autoturism pe care, deși nu deține permis de conducere, l-ar fi condus pe raza localității Zăbrani. După ce ar fi avariat trei autoturisme parcate, ar fi abandonat autoturismul, fiind depistat de polițiști la scurt timp. Testarea cu aparatul alcooltest a indicat o îmbibație alcoolică de 0,84 mg./l. alcool pur în aerul expirat.

Tânărul a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, fiind cercetat pentru furt în scop de folosință, conducere fără permis și conducere sub influența alcoolului.

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.