Un polițist din Hălmagiu, care se presupune că ar fi fost băut, a fost implicat într-un accident în județul Hunedoara

Sursă imagine: Hunedoara Libera.ro

Știri Arad

Scris de Arad Obiectiv

În seara zilei de 22 august, în jurul orei 20,30, pe D.N. 76, între localitățile Ionești și Ocișor (Jud. Hunedoara), în circumstanțe ce urmează a fi stabilite din cercetări, a avut loc un accident grav.

Coliziunea a avut loc între două autoturisme, unul condus de o femeie de 21 de ani, din Vârfurile, în care se mai aflau un bărbat de 28 de ani, și o femeie de 51 de ani, amândoi din Hălmagiu, și un autoturism condus de un bărbat de 41 de ani, din Hălmagiu.

În urma impactului au fost răniți grav conducătorii celor două autoturisme și pasagera de 51 de ani, bărbatul de 28 de ani fiind rănit ușor, la prima vedere.

Persoanele au fost transportate la spital pentru acordarea de îngrijri medicale de specialitate.

Conducătorilor auto le-au fost recoltate probe biologice, pentru stabilirea alcoolemiei, testarea acestora nefiind posibilă la fața locului.

Cercetările sunt continuate de Parchetul de pe lângă Judecătoria Gurahonţ, pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor care au dus la producerea accidentului rutier, într-un dosar penal întocmit pentru vătămare corporală din culpă.

Pe de altă parte, anumite surse spun că bărbatul de 41 de ani ar fi de fapt un polițist din Hălmagiu și că acesta ar fi fost băut.

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.