Un pecican a fost reținut pentru deținerea mai multor arme

Sursă imagine: Arhivă (Imagine cu scop ilustrativ)

Știri Arad

Scris de Arad Obiectiv

Polițiștii Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, împreună cu cei ai orașului Pecica, au reținut, ieri, un bărbat de 45 de ani, din Pecica, la domiciliul căruia au fost găsite 2 pistoale, calibrul 9 milimetri, respectiv 81 de cartușe letale, de diferite calibre, cu capsa percutată și nepercutată. Din cercetări a reieșit că bărbatul ar fi introdus în țară una dintre arme din Cehia, iar în cazul celeilalte arme, aflată în stare avansată de degradare, nu au putut fi identificate elementele distinctive.

Bărbatul a nu este autorizat legal pentru portul, deținerea sau folosirea vreunui tip de armă. Cercetările sunt continuate sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de nerespectarea armelor și munițiilor și contrabandă calificată.

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.