Un pakistanez de la Zădăreni și un tânăr din Vinga au ajuns la închisoare. Ambii au fost acuzați de constituire de grup infracțional organizat

Sursă imagine: Arhivă (Imagine cu scop ilustrativ)

Știri Arad

Scris de Arad Obiectiv

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale, împreună cu cei din Zădăreni, au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei închisorii, emis de magistrații Tribunalului Timiș pe numele unui cetățean pakistanez de 50 de ani, cu rezindență în România.

Acesta are de executat o pedeapsă cu închisoarea de 5 ani și 9 luni pentru săvârșirea infracțiunii de constituire a unui grup infracțional organizat.

Un tânăr de 29 de ani, din Vinga, a fost condamnat de magistrații aceleiași instanțe la o pedeapsă de 2 ani și 9 luni, pentru săvârșirea infracțiunii de constituire a unui grup infracțional organizat.

Cei doi bărbați au fost încarcerați în Pentenciarul Arad.

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.