Un pakistanez de 60 de ani a ajuns, inexplicabil, pe o grindă metalică de la Atrium Mall. A fost nevoie de intervenția pompierilor | Video

Știri Arad

Scris de Andrei Fuliaș

Nu știm cum, cel puțin deocamdată, un bărbat a reușit să ajungă pe o grindă metalică din partea exterioară a centrului comercial Atrium, din Arad.

La fața locului a fost solicitată de urgență prezența pompierilor din cadrul ISU Arad, a medicilor și a polițiștilor, pentru că nu se știa exact cum a ajuns bărbatul acolo și care sunt intențiile sale.

Pompierii au reșit să-l coboare pe bărbat, care este pakistanez, după care l-au predat medicilor.

„Bărbatul a fost coborât de către echipajul de intervenție și salvare la înălțime. Este pakistanez și are aproximativ 60 de ani. Acesta a fost predat echipajului SMURD Terapie Intensivă Mobilă. Bărbatul este conștient, stabil și cooperant”, a explicat purtătorul de cuvânt al ISU Arad, maiorul George Pleșca.

Revenim cu alte amănunte pe măsură ce acestea vor fi disponibile.

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.