marți, 23 iulie, 2024

Un pacient s-a aruncat de la etajul 1 al spitalului „Municipal” din Arad. Bărbatul urma să fie externat

Distribuie articolul

Tragediile par să se țină „lanț” la fostul spital „Municipal”, acum secție COVID din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad. Asta după ce, în urmă cu mai bine de o săptămână, pe 28 martie, un bărbat a decis să își ia viața, spânzurându-se într-una din băile instituției spitalicești, cu ajutorul unui șnur de la pantalonii pe care îi purtase.

Astfel, astăzi, în jurul orei 16:00, un pacient despre care reprezentanții SCJU Arad spun că era cunoscut cu antecedente psihiatrice, aflat sub tratament pentru infecție cu virusul SARS CoV-2 și care aștepta ambulanța să fie transportat acasă, a sărit de la etajul I de la fereastra unui hol. Bărbatul urma să fie externat din spital, după ce chiar el ceruse asta.


Citește și: Caz cutremurător, la Arad! Un tânăr s-a spânzurat într-o baie din secția Covid de la fostul spital „Municipal”


Pacientul se afla în momentul incidentului pe o secție COVID-19 din incinta fostului Spital Municipal. În acest moment este în Unitatea Primire Urgențe cu fractură de cot, sub observație medicală.

Sursele noastre spun că ar fi vorba despre un bărbat în vârstă de 57 de ani, din Arad. Aceleași surse ne spun că bărbatul încă face „spectacol” pe la UPU, după ce părea că și-a încheiat marele „act” prin săritura de pe geam. „Când a ajuns în UPU, a fost întrebat câți ani are și ne-a răspuns că are 23”, a explicat o sursă din cadrul SCJU pentru Arad Obiectiv.

Distribuie articolul

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Din aceeași categorie

Noutăți