Un pacient s-a aruncat de la etajul 1 al spitalului „Municipal” din Arad. Bărbatul urma să fie externat

Sursă imagine: Arhivă (Imagine cu scop ilustrativ)

Știri Arad

Scris de Arad Obiectiv

Tragediile par să se țină „lanț” la fostul spital „Municipal”, acum secție COVID din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad. Asta după ce, în urmă cu mai bine de o săptămână, pe 28 martie, un bărbat a decis să își ia viața, spânzurându-se într-una din băile instituției spitalicești, cu ajutorul unui șnur de la pantalonii pe care îi purtase.

Astfel, astăzi, în jurul orei 16:00, un pacient despre care reprezentanții SCJU Arad spun că era cunoscut cu antecedente psihiatrice, aflat sub tratament pentru infecție cu virusul SARS CoV-2 și care aștepta ambulanța să fie transportat acasă, a sărit de la etajul I de la fereastra unui hol. Bărbatul urma să fie externat din spital, după ce chiar el ceruse asta.


Citește și: Caz cutremurător, la Arad! Un tânăr s-a spânzurat într-o baie din secția Covid de la fostul spital „Municipal”


Pacientul se afla în momentul incidentului pe o secție COVID-19 din incinta fostului Spital Municipal. În acest moment este în Unitatea Primire Urgențe cu fractură de cot, sub observație medicală.

Sursele noastre spun că ar fi vorba despre un bărbat în vârstă de 57 de ani, din Arad. Aceleași surse ne spun că bărbatul încă face „spectacol” pe la UPU, după ce părea că și-a încheiat marele „act” prin săritura de pe geam. „Când a ajuns în UPU, a fost întrebat câți ani are și ne-a răspuns că are 23”, a explicat o sursă din cadrul SCJU pentru Arad Obiectiv.

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.