Un pacient a dat foc Spitalului de Psihiatrie din Arad | FOTO

Știri Arad

Scris de Arad Obiectiv

Dis de dimineață, la ora 04:24, s-a primit, pe SNAU 112, un apel despre un incendiu provocat de un pacient intr-un salon al Spitalului de Psihiatrie din Arad.

La interventie s-au deplasat două autospeciale de stingere (A5003, A9000), Descarcerarea ușoară, SMURD TIM Arad, SMURD EPA Vladimirescu si SMURD EPA Curtici, cu un total de 18 subofiteri si 3 ofiteri.

În momentul sosirii echipajelor de intervenție, incendiul se manifesta într-o rezervă a spitalului, cu degajarea mare de fum și posibilitatea de extindere.

O parte a pacienților, aproximativ 15 persoane, s-au autoevacuat.

Pompierii Detașamentului Arad au evacuat alți 6 pacienți și 3 cadre medicale.

Echipajul SMURD TIM a evaluat persoanele evacuate, din care 6 au fost transportate la UPU Arad (3 pacienti si 3 cadre medicale), toți în stare bună, cu ușoară intoxacatie cu fum.

Incendiul a fost lichidat după aproximativ 20 minute la ora 04:48 fără a se extinde.

Cauza probabilă a incendiului este „folosirea cu intentie a surselor de aprindere în vederea producerii inendiului”.

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.