Un nou transport agabaritic, în municipiu, pentru podul peste Mureș

Știri Arad

Scris de Arad Obiectiv

Astăzi, începând cu orele 19.30 constructorul contractat de municipalitatea arădeană pentru realizarea proiectului  “Lucrări de amenajare traseu transport public de călători cu autobuzul care să asigure legătura pe arterele urbane între zona UTA și strada Ștefan cel Mare”  va  transporta o nouă confecție metalică de mari dimensiuni, parte componentă a viitorului pod peste Râul Mureș.

Traseul urmat de mijlocul de transport agabaritic va fi următorul: sediul PAB Romania, Centura de Nord a municipiului, Centura în regim de autostradă, strada Ticu Dumitrescu, strada Coloniștilor și strada Economului.  Avem rugămintea ca, în intervalul amintit și pe traseul menționat, să nu fie parcate mașini pe partea carosabilă care să împiedice deplasare mijlocului de transport agabaritic.

„Ne cerem scuze locatarilor din zonă pentru tot deranjul produs și le mulțumim anticipat pentru înțelegere”, transmit reprezentanții Primăriei.

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.