Un nou concept de sport în aer liber în Arad. Prima ședință începe chiar în această seară

Sport Știri Arad

Scris de Arad Obiectiv

Luna august aduce un nou concept de sport in aer liber in orasul nostru. Rebeka Tira, detinatoarea titlului Miss Arad 2021 si totodata antrenoarea editiei Miss Arad 2022 invita toti aradenii sa participe la noul ei proiect intitulat „Self Love Fitness”.

Prin „Self Love Fitness” Rebeka doreste sa imbine sportul cu distractia, iar in acelasi timp sa indemne participantii sa adopte conceptul de „stima de sine sanatoasa”. Proiectul a fost creat pentru a promova sanatatea fizica, dar si psihica. Rebeka sustine ca prin aceasta initiativa doreste sa fie alaturi de aradeni in lupta de combatere a body shaming-ului si a anxietatii.

Evenimentul este impartit in patru sedinte. Acestea vor avea loc in zilele de marti 2, 9, 16 si 23 august in Piata Avram Iancu incepand cu ora 20:00. Fiecare sedinta va dura aproximativ doua ore. In acest timp, participantii vor face sport, vor dansa, discuta si distra alaturi de Rebeka. Este recomandat ca persoanele interesate sa ajunga inainte de ora 20:00 pentru a beneficia de initiere. De asemenea, persoanele care se vor implica activ la eveniment sunt sfatuite sa nu isi uite sticla de apa si prosopul.

Evenimentul este organizat de catre Tira Rebeka, sprijinita de Organizatia Miss Arad.

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.