Un nou accident pe A1, implicate fiind trei camioane și un autoturism. Doi adulți și doi copii au ajuns la spital| FOTO

Știri Arad

Scris de Andrei Fuliaș

Șirul de vești proaste de pe Autostrada A1, Nădlac-Arad, pare a nu se opri. În aproximativ o oră, au avut loc trei evenimente rutiere, soldate cu decesul a două persoane și rănirea gravă a unei a treia.

Inițial, unui șofer i s-a făcut rău la volanul unui microbuz, a tras pe dreapta, iar la sosirea medicilor, bărbatul era deja decedat.


Citește și: Accident mortal pe A1, între Nădlac și Arad | FOTO


Minute mai târziu a avut loc un alt eveniment rutier neplăcut. Este vorba despre un accident, în care un autoturism a intrat sub semiremorca unui autotren, șoferul fiind declarat decedat. Totul s-a întâmplat la doar câteva sute de metri de primul incident.

La alte câteva sute de metri și la câteva zeci de minute distanță, un alt accident grav a avut loc. Din informațiile transmise de către purtătorul de cuvânt al ISU Arad, maiorul George Pleșca, este vorba despre trei camioane și un autoturism.


Citește și: Doi morți, pe Autostrada Nădlac-Arad, la o distanță de 500 de metri unul de celălalt


Se pare că în urma acestui accident au rezultat mai multe victime. Potrivit aceleiași surse, doi adulți și doi copii ar fi ajuns la spital. Cel puțin una dintre victime ar putea fi rănită destul de grav, fiind preluată de elicopterul SMURD.

Revenim cu alte detalii când acestea vor fi disponibile.

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.