Un neon stricat, care a explodat, a produs puțină panică la Spitalul Municipal. Au fost chemați rapid și pompierii

Sursă imagine: Arhivă (Imagine cu scop ilustrativ)

Știri Arad

Scris de Arad Obiectiv

Cu puțin timp înainte ca încă un spital din România să se confrunte cu un incendiu în urma căruia s-au pierdut vieți, pe secția „Medicină Internă 2” din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad s-a produs puțină panică, dar asta probabil și din precauție și de teama de a nu se întâmpla ceva mai grav decât s-a întâmplat de fapt.

Astfel, miercuri, spre seară, pe unul dintre holurile secției „Medicină Internă 2”, secție care se află într-una din clădirile fostului Spital Municipal, un neon vechi a explodat. Din fericire, nu s-a întâmplat ceva grav, iar unul dintre infirmierii secției fusese oricum pe fază și a folosit rapid un extinctor, pentru orice eventualitate.

Totuși, cineva, nu știm exact cine, poate un medic sau un asistent, s-a panicat și, cel mai probabil din precauție sau de teama de a nu se întâmpla ceva mai grav, a sunat la 112, chemând pompierii la fața locului.

Ajunși de urgență la spital, cei de la ISU au văzut despre ce era vorba și au constatat că nu era nevoie de intervenția lor în acest caz. Este bine, totuși, că nu s-a întâmplat nimic mai grav de atât, mai ales că, la doar câteva ore distanță, un incendiu a izbucnit la Secţia de Boli Infecţioase din cadrul Spitalului din Ploiești. În urma respectivului incendiu, doi pacienți și-au pierdut viața, iar o infirmieră s-a ales cu arsuri pe 40% din suprafața corpului.

Pentru siguranță, conducerea spitalului a decis totuși să ia legătura cu o firmă specializată în instalații electrice și, chiar în aceste momente, întreaga instalație electrică de la acest spital este verificată.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.