Un medic arădean dă de pământ cu autoritățile: „A avea o problemă medicală e una, a hăitui și umili oamenii, e deja prea mult”

Știri Arad

Scris de Arad Obiectiv

Medicul stomatolog arădean, Mirela Mihailescu, a izbucnit seara trecută la adresa autorităților, acuzând lipsa de umanitate a acestora.

Mai exact, este vorba despre un caz în care o femeie în vârstă de 78 de ani, apropiată a medicului, care este, din spusele acestuia, efectiv hăituită și umilită. Recent, bietei femei i-a murit soțul, după un infarct cu stop cardio-respirator, asta întâmplându-se în timp ce bătrânul era pe tratament pentru Covid-19.

Ei bine, soția acestuia a fost obligată de autorități să stea în carantină pentru o perioadă de 14 zile, deși s-ar părea că și-a făcut nu mai puțin de patru teste PCR, rezultatele fiind negative în toate cele patru cazuri. Cu toate acestea, femeia nu a fost lăsată să participe la înmormântarea soțului ei, eveniment care a avut loc chiar ieri, fiind în schimb controlată, după spusele medicului, de mai multe ori pe zi. Iar dacă asta nu era suficient, dr. Mirela Mihailescu spune că bătrâna a fost controlată acasă inclusiv după miezul nopții.

În continuare redăm mesajul postat de dr. Mirela Mihailescu pe pagina sa de Facebook:

„A avea o problemă medicală e una, a hăitui si umili oamenii, e deja mult prea mult.
O doamnă de 78 de ani si-a pierdut sotul, decedat de infarct cu stop cardio-respirator in timpul tratamentului covid.Doamna, cardiacă la rândul său, e obligată la carantinare 14 zile, desi a făcut 4 teste PCR toate negative si nu a putut participa astăzi la înmormântarea sotului.Ca si cum această ineptie nu e suficientă, doamna este verificată de politie de 3-4 ori pe zi, una din verificări facându-se la ora 1-2 noaptea, la interfonul blocului.
Cât trebuie să fii de inuman să haituiesti pe timp de noapte o femeie de 78 de ani cardiacă si indoliată ?
Nu mai vorbim de medicină aici, ci de un atac la esența umanismului.”
De asemenea, reacțiile internauților la postarea doamnei dr. Mihailescu au fost în același asentiment cu reacția de revoltă a acesteia. Redăm câteva dintre acestea:
I.M. – „Doamne fereste!”
G.J. – „Eu cred că e neconstituțional să ți închis la domiciliu pe cineva cu PCR negativ. Nu s-a găsit nimeni încă să atace porcăria asta în justiție?”
B.C.I. – „Cumplit!”
M.I. – „Nu pandemia este conspiratia ci ceea ce fac autoritatile din ea! Ar fi cazul ca cineva sa explice. Poate ca lipseste ceva din istorisire. Altfel, e strigatoare la cer!”
F.M. – „Strigator la cer! Nu mai exista omenie in tara asta?”

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.