duminică, 21 iulie, 2024

Un medic arădean dă de pământ cu autoritățile: „A avea o problemă medicală e una, a hăitui și umili oamenii, e deja prea mult”

Distribuie articolul

Medicul stomatolog arădean, Mirela Mihailescu, a izbucnit seara trecută la adresa autorităților, acuzând lipsa de umanitate a acestora.

Mai exact, este vorba despre un caz în care o femeie în vârstă de 78 de ani, apropiată a medicului, care este, din spusele acestuia, efectiv hăituită și umilită. Recent, bietei femei i-a murit soțul, după un infarct cu stop cardio-respirator, asta întâmplându-se în timp ce bătrânul era pe tratament pentru Covid-19.

Ei bine, soția acestuia a fost obligată de autorități să stea în carantină pentru o perioadă de 14 zile, deși s-ar părea că și-a făcut nu mai puțin de patru teste PCR, rezultatele fiind negative în toate cele patru cazuri. Cu toate acestea, femeia nu a fost lăsată să participe la înmormântarea soțului ei, eveniment care a avut loc chiar ieri, fiind în schimb controlată, după spusele medicului, de mai multe ori pe zi. Iar dacă asta nu era suficient, dr. Mirela Mihailescu spune că bătrâna a fost controlată acasă inclusiv după miezul nopții.

În continuare redăm mesajul postat de dr. Mirela Mihailescu pe pagina sa de Facebook:

„A avea o problemă medicală e una, a hăitui si umili oamenii, e deja mult prea mult.
O doamnă de 78 de ani si-a pierdut sotul, decedat de infarct cu stop cardio-respirator in timpul tratamentului covid.Doamna, cardiacă la rândul său, e obligată la carantinare 14 zile, desi a făcut 4 teste PCR toate negative si nu a putut participa astăzi la înmormântarea sotului.Ca si cum această ineptie nu e suficientă, doamna este verificată de politie de 3-4 ori pe zi, una din verificări facându-se la ora 1-2 noaptea, la interfonul blocului.
Cât trebuie să fii de inuman să haituiesti pe timp de noapte o femeie de 78 de ani cardiacă si indoliată ?
Nu mai vorbim de medicină aici, ci de un atac la esența umanismului.”
De asemenea, reacțiile internauților la postarea doamnei dr. Mihailescu au fost în același asentiment cu reacția de revoltă a acesteia. Redăm câteva dintre acestea:
I.M. – „Doamne fereste!”
G.J. – „Eu cred că e neconstituțional să ți închis la domiciliu pe cineva cu PCR negativ. Nu s-a găsit nimeni încă să atace porcăria asta în justiție?”
B.C.I. – „Cumplit!”
M.I. – „Nu pandemia este conspiratia ci ceea ce fac autoritatile din ea! Ar fi cazul ca cineva sa explice. Poate ca lipseste ceva din istorisire. Altfel, e strigatoare la cer!”
F.M. – „Strigator la cer! Nu mai exista omenie in tara asta?”
Distribuie articolul

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Din aceeași categorie

Noutăți