Un magazin de piese auto din Sebiș a luat foc noaptea trecută

Sursă imagine: ISU Arad

Știri Arad

Scris de Arad Obiectiv

În această dimineață în jurul orei 02.00, Detașamentul de Pompieri Sebiș a intervenit pentru stingerea unui incendiu în orașul Sebiș. Incendiul se manifesta in interiorul unui magazin de piese auto situat la parterul unui bloc de locuințe.

La sosirea echipajului de intervenție incendiul se manifesta in spatiul destinat camerei tehnice cu degajări mari de fum atât în interiorul magazinului cât și pe casă scărilor.
S-a intervenit atât pentru stingerea incendiului cât și pentru evacuarea locatarilor din apartamentul de deasupra magazinului.

Incendiul a fost stins în aproximativ 45 minute, cauza probabilă fiind „coș, canal sau burlan de evacuare a fumul cu defecțiuni, necurățat sau amplasat necorespunzător”.

În ultimele 24 de subunitățile ISU Arad au executat alte 2 misiuni de stingere a unor resturi menajere si vegetație uscată, 34 misiuni SMURD, 7 misiuni decontaminarea si 2 misiuni de asigurare.

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.