Un individ din Botoșani și unul din Mureș au fost prinși de polițiștii arădeni în timp ce furau din magazine

Știri Arad

Scris de Arad Obiectiv

Polițiștii Biroului de Ordine Publică cercetează un bărbat de 38 de ani, din județul Mureș, care la data de 28 decembrie 2020 a fost depistat, în flagrant delict, în timp ce sustrăgea produse alimentare, în valoare de aproximativ 306 lei, dintr-un magazin de pe Calea Timișorii.

Polițiștii Secției 1 de Poliție Vlaicu cercetează un bărbat de 21 de ani, din județul Botoșani, care la data de  28 decembrie 2020, a fost depistat, în flagrant delict, în timp ce sustrăgea bunuri, în valoare de aproximativ 40 de lei, dintr-un magazin de pe strada Școalei.

În ambele cazuri, bunurile au fost recuperate în totalitate și restituite, pe numele celor doi bărbați fiind întocmite dosare penale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.