Un individ care a distrus oglinzile mai multor mașini, atât în primăvară, cât și în vară, a fost prins în cele din urmă de polițiștii arădeni

Sursă imagine: Arhivă (Imagine cu scop ilustrativ)

Știri Arad

Scris de Arad Obiectiv

Polițiștii Biroului de Investigații Criminale au identificat un arădean de 46 de ani, care ar fi distrus trei autoturisme, parcate pe strada Nicolae Grigorescu.

Din investigațiile efectuate, s-a stabilit că, în noaptea de 10/11 februarie, bărbatul ar fi distrus, prin lovirea cu picioarele, oglinzile retrovizoare a două autoturisme, și în noaptea de 5/6 iulie, prin aceeași metodă, ar fi distrus oglinda retrovizoare a unui alt autoturism, parcat pe aceeași stradă.

Cercetările sunt continuate într-un dosar penal pentru distrugere, pentru recuperarea prejudiciului și luarea măsurilor legale.

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.