Un imobil a fost cuprins de flăcări, seara trecută, aproape de Piața Sârbească. Pompierii cred că focul a fost pus intenționat

Sursă imagine: ISU Arad

Știri Arad

Scris de Arad Obiectiv

Seara trecută, în jurul orei 23:30, pompierii militari ai Detașamentului Arad au intervenit cu două autospeciale de lucru cu apă și spumă pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la o casă părăsită din municipiul Arad, strada Iakob Cardoș.

La sosirea echipajelor de stingere, incendiul se manifesta cu flacără deschisă, la nivelul unei încăperi, cu posibilitate de extindere la întreaga locuință.

Incendiul a fost localizat și lichidat prompt, în limitele găsite, în urma flăcărilor fiind afectată o încăpere a casei cu bunurile din interior (deșeuri menajere și corpuri de mobilă) pe o suprafață de aproximativ 20 mp.

În primă fază, cauza probabilă de producere a incendiului a fost stabilită ca fiind foc deschis în spații închise. Totuși, după ce au investigat, pompierii au revenit asupra cauzei probabile, stabilind-o ca fiind folosirea cu intenție a sursei de aprindere pentru a genera incendiu.

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.