Un cowboy din Șofronea a fost reținut după ce a tras mai multe focuri de armă pentru a intimida un alt bărbat

Știri Arad

Scris de Arad Obiectiv

Un bărbat din Șofronea s-a crezut în filmele de tip western, unde fiecare își făcea dreptate singur, cu pistolul, așa că s-a gândit el că, în plină zi de duminică, să-și intimiteze un adversar cu arma, după ce s-au luat la harță.

Astfel, polițiștii Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase cercetează un bărbat de 50 de ani, din Șofronea, care, în ziua de 6 septembrie a.c., în urma unui conflict, ar fi efectuat trei focuri de armă cu un pistol calibru 9 mm în fața unei societăți comerciale din aceeași localitate, cu intenția de a intimida un alt bărbat, cu care avea o neînțelegere. După consumarea faptei, bărbatul în cauză ar fi adunat cele trei tuburi de cartuș și ar fi plecat.

În cauză a fost întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de uz de armă letală fără drept, nerespectarea regimului armelor și munițiilor și amenințare.

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, urmând a fi propus magistraților Judecătoriei Arad cu propunere de arestare preventivă.

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.