vineri, 19 iulie, 2024

Un copil de numai 8 ani, dat dispărut de mama sa, a fost găsit în timp record de către jandarmii arădeni | FOTO-VIDEO

Distribuie articolul

Marți, în jurul orei 17.40, un echipaj de Jandarmerie aflat în serviciul de patrulare, a fost sesizat de către dispecerul de serviciu cu privire la faptul că, un copil de opt ani a dispărut din cartierul Subcetate, municipiul Arad. Apelul a fost efectuat de către părinții copilului.

Băiatul se afla la un curs de înot și după orele de program trebuia să se întâlnească cu mama lui în fața clubului sportiv, însă, minutele au trecut și el nu a mai apărut. Mama panicată, după ce a căutat minute bune în toate încăperile clubului, a sunat la 112 să anunțe dispariția copilului.

Jandarmii s-au mobilizat imediat și având semnalmentele copilului au plecat imediat în căutarea acestuia.

După aproximativ 15 minute în care au fost verificate mai multe zone din municipiu, copilul a fost găsit de către jandarmi, la o distanță apreciabilă de locul dispariției. Dezorientat și ud leoarcă, băiatul le-a povestit jandarmilor că a terminat mai repede cursul de înot și nu a mai așteptat-o pe mama sa, crezând că va ajunge în siguranță la domiciliu, deși e prima oară când pleacă neînsoțit de către un adult.

A ajuns în siguranță, însă cu ajutorul jandarmilor, care l-au condus până în fața casei unde era așteptat cu nerăbdare de părinți.

Distribuie articolul

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Din aceeași categorie

Noutăți