Un bihorean a fost prins de polițiștii din Curtici, după ce furase bani, portofele, documente și alte bunuri la Șofronea

Sursă imagine: Arhivă (Imagine cu scop ilustrativ)

Știri Arad

Scris de Arad Obiectiv

Polițiștii orașului Curtici au identificat un bărbat de 38 de ani, din județul Bihor, care, în ziua de 22 iunie, ar fi distrus parbrizul unei autoutilitare, după care ar fi sustras din aceeași autoutiltară, un autoturism și un imobil din Șofronea 760 de lei, portmonee, documente personale și alte bunuri.

Bărbatul a fost depistat în județul Bihor, cu sprijnul polițiștilor bihoreni, fiind reținut pe bază de ordonanță pentru 24 de ore. Acesta urmează a fi prezentat magistraților Judecătoriei Arad, cu propunerea luării unei măsuri preventive.

Bărbatul este cercetat penal pentru furt calificat și distrugere, fiind continuată documentarea activității sale infracționale.

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.