UPDATE 2 – Șoferul care a accidentat mortal un bărbat, noaptea trecută, la Bocsig, fugind apoi de la fața locului, a fost prins de polițiști

Știri Arad

Scris de Arad Obiectiv

Un bărbat din Bocsig și-a pierdut viața, noaptea trecută, după ce a fost lovit de o mașină, în timp ce traversa șoseaua.

Totul s-a petrecut în jurul orei 22:30, când victima traversase Drumul Național 79/A, drum ce trece prin localitatea Bocsig. Din păcate, bărbatul a fost lovit atât de tare de autoturism, că a și murit în urma rănilor provocate.

Și ca lucrurile să fie și mai nasoale, șoferul mașinii implicate în accident nu a oprit să vadă ce nenorocire a lăsat în urmă, ci a luat-o la goană, făcându-se nevăzut. Polițiștii îl caută pe șofer.

„Aseară, în jurul orei 22:30, un bărbat de 53 de ani, din Bocsig, aflat în traversarea D.N. 79/A, a fost accidentat mortal de un autoturism care se deplasa dinspre Sebiș spre Ineu. După impact, autoturismul și-a continuat deplasarea. Se continuă cercetările pentru identificarea conducătorului autoturismului și stabilirea împrejurărilor producerii accidentului, într-un dosar penal pentru ucidere din culpă și părăsirea locului accidentului fără încuviințarea organelor de poliție”, transmite agentul șef Claudia Iuga, purtător de cuvânt al IPJ Arad.

UPDATE

Din informațiile noastre, șoferul care seara trecută a ucis un bărbat din Bocsig, lovindu-l cu autoturismul, iar apoi fugind de la fața locului, a fost prins de polițiști.

S-ar părea că ar fi vorba despre un bărbat de etnie romă, din Șiria, care după ce a provocat accidentul de la Bocsig, s-a făcut nevăzut. Totuși, în cursul acestei zile, polițiștii arădeni l-au identificat și pe șofer, dar și autoturismul.

În același timp, aflăm că victima de la Bocsig ar fi fost lovită de două ori, de două mașini. Prima oară fiind vorba despre șoferul fugar, iar câteva clipe mai târziu fiind lovit și de un microbuz, al cărui șofer a și oprit imediat să vadă despre ce este vorba. Sursele noastre spun că accidentul s-ar fi produs într-o zonă foarte slab iluminată și că este foarte posibil ca al doilea șofer să nici nu fi văzut că pe jos, pe asfalt, zăcea trupul bărbatului, lovit deja de primul autoturism. Nu știm foarte clar dacă la cel de-al doilea impact, bărbatul era deja decedat sau nu, dar poate ne vor lămuri autoritățile cu privire la acest aspect.

UPDATE 2

Inspectoratul de Poliție Județean Arad confirmă informațiile noastre, potrivit cărora șoferul implicat în accidentul de seara trecută, de la Bocsig, a fost depistat. Ba mai mult, șoferul a fost reținut pentru 24 de ore și urmează să ajungă în fața magistraților, aceștia urmând să decidă dacă tânărul își va petrece și mai mult timp în arest.

„Polițiștii au identificat conducătorul autoturismului care a părăsit locul accidentului în persoana unui tânăr de 24 de ani, din localitatea Șiria, acesta fiind reținut pentru 24 de ore urmând a fi prezentat magistraților Judecătoriei Ineu cu propunerea luării unei măsuri preventive”, transmite inspectorul de poliție Livia Pescar, purtător de cuvânt al IPJ Arad.

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.