duminică, 14 iulie, 2024

Un bărbat s-a prăbușit într-un siloz de cereale, la Șeitin. Acesta a fost preluat de elicopterul SMURD și dus la Timișoara | VIDEO

Distribuie articolul

O persoană a căzut, în această dimineață, în jurul orei 10:00, într-un siloz pentru depozitarea cerealelor din localitatea Șeitin.

La fața locului au intervenit de urgență pompierii militari ai Detașamentului Arad cu o autospecială de stingere cu accesorii de salvare, o autospecială de primă intervenție și comandă, o autospecială de intervenție și salvare la înălțimi, descarcerarea grea și o ambulanță SMURD. La locul evenimentului a fost alocată și o ambulanță SAJ. De asemenea, în sprijinul forțelor de intervenție acționează și pompierii voluntari ai SVSU Șeitin.

La sosirea echipajelor de intervenție și în urma recunoașterii, a fost identificată o victimă, un bărbat care prezintă plăgi la nivelul feței, fiind conștient. Pompierii au acționat pentru extragerea victimei din siloz, accesul fiind posibil pe lateralul silozului.

La locul evenimentului a fost solicitat elicopterul SMURD.

În cele din urmă, bărbatul a fost transportat cu elicopterul SMURD la Spitalul Clinic Județean de Urgență Timișoara pentru îngrijiri și investigații medicale suplimentare.

Distribuie articolul

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Din aceeași categorie

Noutăți