Un bărbat din Zerind a fost reținut de polițiști, după ce a bătut cu bestialitate un alt bărbat. Victima are nevoie de aproape 100 de zile de îngrijiri

Sursă imagine: Arhivă (Imagine cu scop ilustrativ)

Știri Arad

Scris de Arad Obiectiv

Polițiștii Secției 3 Poliție Rurală Chișineu-Criș au reținut pentru 24 de ore un bărbat, cercetat pentru vătămare corporală.

La data de 10 ianuarie. polițiștii au fost sesizați despre faptul că un bărbat de 48 de ani, din Zerind ar fi fost agresat fizic de un alt bărbat de 30 de ani, din aceeași localitate.

În urma raportului medical de constatare preliminară a rezultat faptul că persoana vătămată necesită spre vindecare între 95 și 100 de zile de îngrijiri medicale.

La data de 21 ianuarie, bărbatul de 30 de ani a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat magistraților Judecătoriei Chișineu-Criș cu propunere de arestare preventivă.

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.