Un bărbat din Șeitin a tăiat ilegal un arbore cu diametrul de aproape 1m, din aria naturală protejată a Luncii Mureșului | FOTO

Știri Arad

Scris de Arad Obiectiv

Un bărbat din localitatea arădeană Șeitin a fost descoperit de către rangerii Administrației Parcului Natural Lunca Mureșului după ce a tăiat ilegal, din aria naturală protejată, un arbore cu dimensiuni considerabile.

Este vorba de un plop, cu diametrul la cioată de aproape un metru (96 cm), pe care bărbatul a încercat să-l transporte cu un tractor cu remorcă.

Nu a mai apucat să o facă, acesta fiind depistat la timp de rangerii administrației parcului, care au luat măsurile ce se impun în astfel de situații și au adus cazul în atenția poliției.

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.