marți, 23 iulie, 2024

Un bărbat din Săvârșin este cercetat pentru ultraj. Acesta a fost reținut de polițiști și ulterior arestat

Distribuie articolul

În după amiaza zilei de 10 aprilie, în jurul orei 17,20, o patrulă mixtă, formată dintr-un polițist al Secției 8 Rurală Săvârșin și un jandarm al I.J.J. Arad a fost solicitată, prin S.N.U.A U. 112, să intervină pentru aplanarea unui scandal în familie, la o adresă de pe raza localității Căprioara.

La fața locului, a fost identificat un bărbat de 48 de ani, din Săvârșin, care, fiind sub influența alcoolului, a spart un geam, și cu o rangă metalică își amenința membrii familiei cu acte de violență. Acesta nu s-a supus somațiilor organelor de ordine, proferând amenințări și aruncând cu diverse obiecte înspre agentul de poliție și jandarm, fără a-i răni.

Bărbatul fost imobilizat și reținut pentru 24 de ore, fiindu-i întocmit un dosar de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunii de amenințare.

Procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Lipova continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ultraj, pe numele bărbatului fiind emis un mandat de arestare preventivă, de magistrații Judecătoriei Lipova.

Facem precizarea că punerea în mişcare a acţiunii penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate, în nicio situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie.

Distribuie articolul

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Din aceeași categorie

Noutăți