Un bărbat din Sântana și unul din Beliu s-au îmbătat în weekend, după care și-au luat familiile la bătaie

Sursă imagine: Test

Știri Arad

Scris de Arad Obiectiv

Sfârșitul săptămânii tocmai încheiate nu a fost unul prea fericit pentru două familii din județul Arad, iar asta pentru că cei care ar trebui să fie protectorii acestora, s-au transformat în agresori, datorită alcoolului consumat.

Astfel, duminică, 2 august, polițiștii orașului Sântana au fost sesizați de o femeie de 45 de ani din localitate, despre faptul că soțul acesteia, de 53 de ani, ar fi agresat-o fizic, pe fondul unor neînțelegeri mai vechi.

Pe numele bărbatului a fost emis un ordin de protecție provizoriu de 5 zile, totodată fiind întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie.

Aproape în același timp, de parcă Bachus ar fi vrut să se distreze, polițiștii Secției 6 de Poliție Rurală Beliu au emis un ordin de protecție provizoriu pe numele unui bărbat de 58 de ani, din Craiva, care pe fondul consumului de alcool și-ar fi agresat membrii familiei.

Acesta este cercetat penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie.

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.