Un bărbat din Sălaj a fost prins conducând „mangă”, prin Arad. Băut s-a urcat la volan și un bărbat din Pecica

Sursă imagine: Arhivă (Imagine cu scop ilustrativ)

Știri Arad

Scris de Arad Obiectiv

Polițiștii Biroului Rutier au depistat la 30 martie a.c., un bărbat de 28 de ani, din Sălaj, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Zimbrului, fiind sub influența alcoolului. În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o îmbibație alcoolică de 1,35 mg,/l. alcool pur în aerul expirat. 

Pe numele bărbatului fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de conducere sub influența băuturilor alcoolice.

Tot la data de 30 martie, polițiștii orașului Pecica au depistat un bărbat de 44 de ani, din aceeași localitate, în timp ce conducea un autoturism, pe raza orașului Pecica, aflându-se sub influența alcoolului și având permisul de conducere suspendat.

În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o îmbibație alcoolică de 0,62 mg,/l. alcool pur în aerul expirat.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de conducere sub influența băuturilor alcoolice și cu permisul de conducere suspendat.

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.