Un bărbat din Odvoș a fost rănit în incendiul care i-a cuprins casa

Știri Arad

Scris de Arad Obiectiv

Pompierii militari ai Secției Bârzava au intervenit astăzi, cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD, pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o casă din localitatea Odvoș.
De asemenea, pentru optimizarea misiunilor de răspuns, din cadrul Detașamentului de Pompieri Arad a mai fost alocată o autospecială de stingere și o ambulanță SMURD Terapie Intensivă Mobilă.

La sosirea echipajelor de intervenție incendiul se manifesta violent prin ardere generalizată la nivelul întregii construcții. În interiorul casei a fost identificată o victimă, un bărbat, în vârstă de 56 de ani, care prezenta arsuri la nivelul membrelor superioare și la nivelul feței, fiind conștient.

Incendiul a fost localizat, pompierii militari arădeni care au acționat pentru stingerea incendiului și îndepărtarea efectelor negative.

Incediul a fost lichidat, iar în urma flăcăilor au fost afectați aproximativ 100 mp acoperiș și două camere ale casei.

În urma evaluării medicale, victima a fost transportată la spital de către echipajul medical SMURD Terapie Intensivă Mobilă.

Cauza probabilă de producere a incendiului este în curs de stabilire.

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.