Un bărbat din Dolj și unul din Timiș, specializați în furturi de catalizatoare, au fost prinși în flagrant de polițiștii arădeni

Știri Arad

Scris de Arad Obiectiv

Doi bărbați de 29 respectiv 32 de ani, din județul Timiș și Dolj, care în noaptea de 21/22 august, ar fi încercat să sustragă două catalizatoare de pe autoturisme parcate în fața unor imobile, din localitatea Vladimirescu, din județul Arad au fost identificați de polițiști.

Din cercetări a reieșit că, în noaptea de 21/22 august a.c. bărbatul de 29 de ani, ar fi încercat să sustragă prin tăiere două catalizatoare de pe autoturisme parcate în fața unui imobil din localitatea Vladimirescu, în timp ce bărbatul de 32 de ani, l-ar fi așteptat în mașină, asigurându-i transportul la comiterea faptei.

De asemenea, în urma investigațiilor efectuate de polițiști, bărbatul de 32 de ani, ar mai fi sustras în aceeași noapte, alte două catalizatoare de la autoturisme parcate pe raza aceleași localități.

Totodată, în urma verificărilor efectuate în bazele de date ale poliției a reieșit că bărbatul de 32 de ani are permisul de conducere suspendat.

Prejudiciul a fost recuperat în totalitate și restituit părților vătămate.

La activități, au participat polițiștii Biroului de Investigații Criminale și cei ai  Secției  1 Poliție Rurală.

Bănuiții au fost reținuți pentru 24 de ore urmând ca, în cursul zilei de astăzi să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad cu propunerea luării unei măsuri preventive.

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.