Un bărbat din Arad a condus o mașină cu numere false, iar unul din Măderat a condus beat și fără permis

Sursă imagine: Arhivă (Imagine cu scop ilustrativ)

Știri Arad

Scris de Arad Obiectiv

Polițiștii Secției  Rurală Arad au depistat ieri, în trafic, un bărbat de 37 de ani, din Arad, în timp ce conducea un autoturidm pr D.J. 682, pe raza localității Fântânele.

În urma controlului documenteleor autoturismului, s-a constatat că numărul de înmatriculare este atribuit unui alt vehicul decât cel condus.

A fost întocmit un dosar penal.

Pe raza localității Măderat a fost identificat un autoturism care, la intersectarea cu autospeciala de poliție a parcat brusc și a stins farurile.

Doi bărbați au făcut schimb de locuri, astfel că la volan a fost depistat un tânăr de 28 de ani, din Măderat, celălalt ocupant al autoturimului fiind un bărbat de 34 de ani, din aceeași localitate, fără permis de conducere, care emana halenă alcoolică.

Bărbatul de 34 de ani a refuzat testarea cu aparatul alcooltest și recoltarea de probe biologice, pe numele acestuia fiind întocmit un dosar penal pentru conducere fără permis și refuzul recoltării de mostre biologice.

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.