Un bărbat care a furat bani de la o casă de schimb valutar și o femeie care a furat un telefon, prinși de polițiștii arădeni

Sursă imagine: Arhivă (Imagine cu scop ilustrativ)

Știri Arad

Scris de Arad Obiectiv

Polițiștii Secției 1 Poliție Vlaicu au identificat la data de 9 august, un bărbat de 32 de ani, din municipiul Mediaș, județul Sibiu, care, în data de 31 iulie, i-ar fi solicitat unei angajate a unui schimb valutar, situat în Piața Uta, schimbarea unor bacnote în cupiură mai mică, ocazie cu care prin distragerea atenției ar fi subtilizat o parte din aceștia, cauzând un prejudiciu de 8.440 de lei.

Prejudiciul a fost recuperat integral și restitut integral părții vătămate.

În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de înșelăciune.

De asemenea, tot polițiștii din Vlaicu au identificat în aceeași zi o femeie de 25 de ani, din orașul Recaș, județul Timiș care în ziua de 8 august, ar fi sustras un telefon mobil din incinta unui magazin situat pe strada Câmpul Liniștii, cauzând un prejudiciu de 1.000 de lei.

Prejudiciul a fost recuperat integral și restitut integral părții vătămate.

În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.