Un arădean și un pecican au dosare penale pentru că și-au agresat soțiile

Știri Arad

Scris de Arad Obiectiv

Polițiștii Secției 1 Vlaicu cercetează un arădean de 51 de ani, care la data de 16 iulie, ar fi agresat-o fizic pe concubina sa creându-i o rană superficială pe antebraț cu un obiect ascuțit în timp ce se aflau la domicilul de pe strada Ursului.

Pe numele acestuia a fost emis un ordin de protecție provizoriu și a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie.

În ziua de 17 iulie, Polițiștii Orașului Pecica au emis un ordin de protecție provizoriu pe numele unui bărbat de 35 ani, din aceeași localitate, care și-ar fi lovit soția cu piciorul și ar fi amenițat-o cu moartea.

Pe numele acestuia a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie, loviri sau alte violențe și amenițare.

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.