Un arădean și-a pus la punct un atelier de dezmembrări auto, fără a avea însă și autorizație. De înțeles, fiindcă acolo se dezmembrau inclusiv mașini furate

Știri Arad

Scris de Arad Obiectiv

În urma investigațiilor efectuate, la data de 4 februarie 2021, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale, împreună cu cei ai Serviciului de Investigare a Criminalității Economice au depistat în curtea unui imobil de pe strada Țepeș Vodă din municipiu, un atelier de dezmembrări auto neautorizat, aparținând unui bărbat de 39 de ani.

La fața locului au fost identificate 9 autoturisme care urmau a fi dezmembrate, iar în urma verificărilor, s-a constatat că unul dintre ele figurează ca fiind sustras de pe raza județului Timiș. Autoturismul a fost indisponibilizat.

Totodată, a fost sesizată Garda Națională de Mediu, care a aplicat bărbatului o sancțiune cotravențională în valoare de 5.000 de lei.

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.