luni, 17 iunie, 2024

Ultimele noutăți înainte de meciul cu Hermannstadt. Absență importantă pentru UTA

Distribuie articolul

Vineri de la ora 17:30 UTA întâlnește pe Hermannstadt pe Arena „Francisc Neuman“, într-un meci contând pentru etapa a 4-a din play-out. Se vor afla față în față echipele clasate pe locurile 1 respectiv 4 în această fază a competiției, Bătrâna Doamnă având 3 puncte în plus față de adversara sa.

Din păcate UTA l-a pierdut pentru acest meci pe Cristi Mihai, care are are o umflătură pe laba piciorului. Conform antrenorului, rezonanța magnetică efectuată de jucător nu a relevat nimic grav însă astăzi tânărul mijlocaș al UTA-ei nu putea călca încă pe picior, ceea ce înseamnă că prezența sa în lot pentru meciul de vineri este foarte puțin probabilă. În aceste condiții, antrenorul UTA-ei poate apela la varianta Vulturar de înlocuire dar la fel de bine poate opta pentru un mijloc cu experiență (Pedro + Freitas ori Lopez) și să îi folosească pe Rareș Pop sau Andrei David ca și jucători „under“ în zona ofensivă.

De asemenea un alt jucător care nu va intra în calcule pentru acest meci este noul fundaș stânga, Kemar Lawrence. Acesta se pare că mai are de dat jos un surplus de greutate și, în plus de asta, încă nu i-a sosit cartea verde, însă există speranțe că el va putea debuta la meciul din etapa viitoare de la Ploiești. Deocamdată, pe postul de fundaș stânga, deși s-a declarat foarte mulțumit de randamentul lui Diogo Rodrigues, Mircea Rednic se gândește și la titularizarea lui Răzvan Trif în meciul de vineri.

În ceea ce-i privește pe oaspeți, deocamdată singura certitudine în lotul acestora este absența lui Sota Mino, mijlocașul japonez fiind suspendat.

Așa cum știți deja, UTA – Hermannstadt se va juca din nou doar cu copii în tribune. Conform antrenorului, UTA a solicitat să fie permis accesul și pentru femei dar cum acest lucru nu este prevăzut de regulament, este puțin probabil ca FRF să aprobe această cerere. Deocamdată, la fel ca la meciul cu FC Botoșani, va fi permisă doar intrarea copiilor sub 14 ani (gratuit), în grup organizat cu însoțitor la 10 copii. Accesul acestor grupuri se va face pe bază de tabel, un tabel care poate fi descărcat de aici  https://shorturl.at/vwxDS și care trebuie completat și trimis pe adresa de email club@uta-arad.ro, până joi la ora 23:30.

În varianta în care numărul de copii va fi chiar mai mare decât cel de la meciul cu Botoșani, clubul ar fi pregătit să deschidă inclusiv Tribuna I „Coco Dumitrescu“ pentru cei mici, pe lângă Tribuna II „Gioni Brosovszky” și Peluza Sud. De asemenea, la fel ca la partida precedentă, pentru grupurile care vin din județ se vor asigura parcări în spatele Tribunei II „Gioni Brosovszky” (pentru microbuze) și în curtea CTP de pe Calea Victoriei (pentru autocare).

Distribuie articolul

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Din aceeași categorie

Noutăți