marți, 25 iunie, 2024

Ultimele noutăți din lotul UTA-ei înainte de meciul cu Petrolul. Antrenorul confirmă întârzierile salariale

Distribuie articolul

UTA întâlnește sâmbătă Petrolul Ploiești într-un meci foarte important prin prisma clasamentului. Așa cum am arătat în analiza de ieri, 5 echipe se luptă pentru ultimul loc de play-off, iar una dintre cele cu șanse importante de a accede în elita Superligii este UTA. Oaspeții de sâmbătă sunt chiar cei care ocupă în prezent mult râvnitul loc 6 în clasament dar Bătrâna Doamnă, aflată la doar un punct în spate, le poate sufla această poziție la finalul celor 90 de minute.

Echipa noastră abordează acest meci fără Ibrahima Conte, care mai are de ispășit două etape de suspendare după eliminarea din meciul cu FC Botoșani dar și fără Albert Stahl care a suferit o entorsă urâtă în urma unui lovituri aplicate de Andrei în meciul de la Voluntari. Mijlocașul de bandă dreapta a trebuit să aștepte să i se dezumfle piciorul iar astăzi sau mâine urmează să fie supus unui RMN pentru a aflat cât de gravă este accidentarea. De asemenea și Vlad Morar este incert pentru meciul de sâmbătă, din cauza unei contracturi musculare la inghinali.

Va fi prezent în teren însă aproape sigur slovacul Andrej Fabry. Deși a marcat golul victoriei la Voluntari, venind de pe bancă, decarul UTA-ei și-a periclitat chiar rămânerea în lot din cauza ieșirii agresive la adresa antrenorului în secundele care au urmat reușitei. Fabry și-a cerut scuze însă față de staff și colegi astfel că s-a trecut fără urmări importante peste acest incident.

O apariție surpriză la antrenamentele UTA-ei din această săptămână a reprzentat-o Godberg Cooper, revenit după doar o săptămână din Iran. Transferul său este în cumpănă și dacă nu se va materializa până în 26 când se închide perioada de transferuri din țara asiatică, italiano-ghanezul va rămâne la Arad până la vară.

Revenirea lui Cooper i-a provocat antrenorului și eliberearea (intenționată sau nu) a unui… „porumbel“. Tehnicianul a dezvăluit că UTA nu a cerut pentru atacant nicio sumă de transfer acceptând ca acesta să reununțe la „cele trei salarii restante pe care le are“. E greu de crezut însă că Godberg Cooper este un caz izolat și iată cum însuși antrenorul confirmă ceea ce noi spunem de luni de zile, anume că la Arad sunt întârzieri salariale mult mai mari decât cele recunoscute de către oficialii clubului. În aceste condiții staff-ul va avea serios de lucru la partea motivațională înainte de acest meci, pentru că nu-i chiar simplu să ți conectați toți jucătorii la importanța meciului în timp ce prin conturi probabil le cam bate vântul.

Revenind la meciul cu Petrolul, mai punctăm și faptul că oaspeții au probleme de lot și mai serioase decât UTA: fundașii centrali Papp și Mejers plus mijlocașul defensiv Diomande sunt suspendați iar fundașul dreapta Doua este accidentat.

UTA – Petrolul are loc sâmbătă 24 februarie de la ora 14:00 pe Arena „Francisc Neuman“. Bilete se găsesc în continuare pe plaftorma iabilet.ro

Distribuie articolul

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Din aceeași categorie

Noutăți