Ucigașul fetiței al cărei cadavru ars a fost descoperit zilele trecute, la marginea cartierului Bujac, a fost reținut. Individul este chiar tatăl vitreg al micuței

Sursă imagine: Arhivă (Imagine cu scop ilustrativ)

Știri Arad

Scris de Arad Obiectiv

Titlul inițial (31.10.2021):Cadavrul ars al unui copil, descoperit de câinele scos la plimbare de către un arădean, în Bujac

O descoperire macabră a fost făcută de un arădean, ieșit să își plimbe cățelul. S-a întâmplat la marginea cartierului arădean Bujac, în apropierea cimitirului.

Omul și-a lăsat liber câinele, pentru a se plimba, iar după câteva minute, acesta s-a întors cu ceva în gură, ceva ce omul credea că este piciorul ars al unei păpuși. A crezut asta, mai ales ținând cont că în zona respectivă mulți își aruncă gunoaiele și mai apoi le dau foc.

Mai târziu însă, bărbatul s-a tot gândit că poate, totuși, piciorul ars nu era al unei păpuși ceea ce a găsit cățelul lui ar putea fi ceva odios. Și așa a și fost. Întors în zona în care patrupedul găsise talpa arsă a unui picioruș, arădeanul în cauză a fost șocat când a dat peste cadavrul ars și fără picioare al unui copil, într-un morman de alte lucruri incendiate.

Bărbatul a alertat imediat poliția, iar locul a fost împânzit de anchetatori. Momentan, o anchetă este în desfășurare, aceasta fiind coordonată de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Arad, însă lucrurile sunt extrem de complicate, fiindcă identificarea cadavrului va fi aproape imposibilă, din moment ce nu a fost raportată recent dispariția vreunui copil.

Totuși, deși a trecut destul timp de la descoperirea macabră (adică sâmbătă) și până acum, nu avem vreo reacție oficială din partea autorităților, fie că vorbim de Parchet, fie de Poliție.

UPDATE

După descoperirea macabră de sâmbătă, atunci când un arădean și câinele său au dat peste cadavrul incendiat al unei fetițe, în zona cimitirului din cartierul arădean Bujac, oamenii legii au reușit să facă un portret robot al micuței, care ulterior a devenit public și se spera că acest lucru va ajuta la identificarea ei și, ulterior, a criminalului ei.

Nu a durat prea mult până când s-a descoperit că de fapt era vorba despre o fetiță în vârstă de patru ani, dar și până când a fost descoperit și criminalul, în persoana unui tânră de 23 de ani, din Arad, care era de fapt tatăl vitreg al micuței.

Deși nu știm exact în ce context s-a produs crima, există informații care indică faptul că acesta ar fi lovit-o pe fetiță cu capul de perete. Ulterior, acesta a încercat să scape de cadavrul micuței, exact ca în filme. Acesta ar fi îndesat cadavrul într-un geamantan, apoi a chemat liniștit un taxi și s-a dus în zona cimitirului din cartierul Bujac, unde cu ajutorul unei substanțe inflamabile a dat foc trupului neînsuflețit al micuței. Ulterior, acesta ar fi chemat un alt taxi, cu care s-a întors liniștit acasă, ca și când nimic nu s-ar fi întâmplat.

În tot acest timp, se pare că mama fetiței se afla în spital, unde dădea naștere unui alt copil, aceasta neavând nici cea mai mică idee că soțul ei și tatăl copilului proaspăt venit pe lume tocmai îi ucisese fetița.

În acest moment, individul este reținut pentru 24 de ore, iar polițiștii continuă cercetările sub coordonarea procurorului de caz.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.