duminică, 14 iulie, 2024

Turneu caritabil pentru fetița căpitanului Progresului Pecica

Distribuie articolul

Irina Maria, fiica în vârstă de 5 ani a lui Adrian Mirel Arsene (foto stânga), căpitanul echipei de fotbal Progresul Pecica, a fost diagnosticată cu lisencefalie, o anomalie de dezvoltare a creierului în timpul vieții intrauterine, afecțiune care necesită un tratament continuu. În scopul de a strânge bani pentru susținerea acestui tratament, mai multe echipe de Old Boys împreună cu Primăria Orașului Pecica vor organiza un turneu caritabil de minifotbal, cu prilejul căruia participanții (atât cei din teren cât și spectatorii) vor putea face donații.

Turneul va avea loc sâmbătă 17 februarie începând cu ora 13:00, în Sala Mare de sport a orașului Pecica. Vor participa echipele Oldboys Pecica, Victoria Ursus Pecica, Oldboys UTA Arad, Oldboys Curtici, DDB Ultras Arad, Oldobys Șeitin și APIA Arad. Cele șapte echipe vor juca fiecare cu fiecare în sistem de grupe.

Organizatorii fac apel la toți cei care pot sacrifica o parte cât de mică din timpul și bugetul lor, să participe la acest efort de a susține lupta acestei familii cu boala. De asemenea cei care nu pot participa la eveniment dar vor să facă donații o pot face pe următoarele căi:

Cont bancar: MIREL ADRIAN ARSENE RO71BTRLRONMFRT540351501
Revolut: Mirel Adrian Arsene RO81BREL0005536253040100

Distribuie articolul

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Din aceeași categorie

Noutăți