Trupul unui copil de 16 ani, din Beliu, a fost găsit fără suflare chiar de tatăl acestuia

Știri Arad

Scris de Arad Obiectiv

Un bărbat din Beliu a sunat disperat la 112 în această după-amiază, anunțând că și-a găsit fiul fără suflare. Deși nu se știe clar cum a murit minorul, din declarațiile reprezentanților Inspectoratului de Poliție Județean Arad reiese că acesta ar fi lăsat un bilet de adio, motiv pentru care primul gând ne trimite către o sinucidere.

La fața locului s-au deplasat de urgență medicii de la SAJ, dar și elicopterul SMURD, însă totul a fost în zadar, tânărul fiind deja decedat la ajungerea medicilor.

„În după masa zilei de azi am fost sesizați prin apel 112 , despre faptul că la domiciliul unui bărbat din Beliu se află în stare de inconștiență fiul acestuia.

În cel mai scurt timp la fața locului s-au deplasat polițiștii Secției 6 Beliu, un echipaj al ambulanței și elicopterul SMURD.

Din păcate aceștia au constatat decesul minorului de 16 ani, care a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală în vedere efectuării autopsiei și stabilirii cu exactitate a cauzei decesului.
Din verificările efectuate de polițiști, a reieșit că acesta ar fi lăsat un bilet de adio.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă”, transmite purtătorul de cuvânt al IPJ Arad, inspector de poliţie Livia Pescar.

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.