Tricouri cu suflet, o șansă pentru copiii cu probleme. Cumpără și tu un tricou și ajută un copil bolnav!

Social

Scris de Arad Obiectiv

Timp de două luni, Asociația Dalia scoate la vânzare tricouri personalizate pentru a ajuta copiii cu probleme medicale.

O nouă campanie marca Asociația Dalia vine în sprijinul copiilor cu probleme medicale.

Asociația le propune arădenilor o nouă formă prin care se pot implica și pot ajuta pentru ca acești copii să aibă o șansă în plus la tratamentele atât de necesare.

Practic, timp de două luni arădenii pot cumpăra tricouri personalizate, iar suma plătită ajunge în conturile Asociației Dalia, pentru copiii greu încercați.

„Am decis să demarăm o noua campanie de strângere de fonduri pentru ajutorarea copiilor cu probleme medicale, intitulata #TricouriCuSuflet. Această campanie a pornit din inițiativa familiei Judea, Alin și Ronela, care în urma cu 3 ani au trecut prin cea mai mare încercare a vieții, pierderea fiului lor Andrei. «Broderie și un vis» va broda tricouri cu sigla Asociației Dalia, iar pe mâneca veți găsi brodata litera «A», în amintirea iubitului Andrei! Banii obținuți din vânzarea tricourile vor merge direct în conturile Asociației Dalia, iar campania va dura pana pe data de 22.06.2021, când Andrei ar fi împlinit 3 ani. Fă #cadou un #tricou simplu sau polo, de adulți sau copii și prin gestul tău poți ajuta copiii cu probleme medicale din Asociația Dalia!”, transmite Mădălina Cimpoieș, președintele Asociației Dalia.

Tricourile de copii (alb și roz) pot fi cumpărate cu 50 lei, iar cele de adulți (alb, roz, negru) pot fi achiziționate cu 70 lei.

Pentru comenzi și detalii, scrie-ne mesaj pe pagina de Fb: Asociația Dalia sau suna la: 0727.784.793 Mădălina sau 0722.833.761 Ronela.

Despre Asociația Dalia:

De 7 ani, Asociația Dalia este implicată în sprijinirea copiilor cu probleme medicale din zona de vest a țării. Cei care doresc să se alăture lor pot face asta donând în conturile:

ASOCIATIA DALIA
CIF: 34385297;
Cont euro: RO02BTRLEURCRT0291536101;
Cont ron: RO52BTRLRONCRT0291536101;

Cod SWIFT: BTRLRO22; PAYPAL: asociatiadalia@yahoo.com

Mai multe informații despre activitatea asociație se pot găsi pe pagina de Facebook Asociația Dalia și pe site-ul www.asociatiadalia.ro.

Lasă un răspuns

Distribuie articolul!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.